Zarif Ingilizce Banyo Ne Demek

Ingilizce Banyo Ne Demek. An electric heater warms up the ceramic tiles of the bathroom floor. Tina goes into the bathroom as soon as she. İngilizce'de banyo ne demek, kelime anlamı nedir, yazılışı Konuşarak Öğren Sözlük'de. İngilizce'de banyo nasıl yazılır, okunuşu ve nasıl söylenir burada! bath.

Balance Ne Demek - İngilizce Türkçe Anlamı
Balance Ne Demek - İngilizce Türkçe Anlamı (Vera Ferguson)
Ben okudum ve birilerinin fikirlerini duymak hoşuma gider. Sayfamızda banyo kelimesi ingilizce ne demek, ingilizce tercümesi nedir, ingilizce karşılığı nedir bulabilirsiniz. Bir elektrikli ısıtıcı banyo zemininin seramik fayanslarını ısıtır. Arkadaşlar bu soruya bakabilir misiniz Çevrimiçi kız kitabını okuyan var mı? Banyo ingilizcesi, [banyo] n. banjo, musical instrument in the guitar family (latin america)n. bath, bathroomköken: italyanca, TDK Türk Dil Kurumu Gayrı Resmi Sözlüğü. [Banyo] n. banjo, musical instrument in the guitar family (Latin America) n. bath, bathroom Köken: İtalyanca. Kelime ve terimleri çevir ve farklı aksanlarda sesli dinleme. bath banyo bath banyo yapmak dip banyo take a bath banyo yapmak ne demek. İngilizcede baNYO ne demek, baNYO sözcüğünün ingilizce sözlük karşılığı nedir baNYO türkçe ingilizce çevirisi baNYO kelimesinin ingilizce okunuşu ve yazılışı. Bu sayfada ingilizce Bathroom türkçesi nedir Bathroom ne demek Bathroom ile ilgili cümleler türkçe çevirisi eş anlamlısı synonym Bathroom hakkında bilgiler English: A large bathroom with natural daylight belongs to this apartment.

Her geçen gün yenilenen ingilizcesi.com ingilizce türkçe tercüme yapmak isteyenlere geniş bir veritabanı sunuyor.banyo ne demek, bathtub, bathroom, bath, spa türkçesi ne demek, banyo nedir, bathtub, bathroom, bath, spa türkçesi nedir öğrenmek için yukarıdaki online çeviri sonuçlarına bakınız.

Tedavi amacı ile hazırlanan ilaçlı su.

Strong ne demek? - İngilizce Türkçe Çeviri - Hello7

Wyd Ingilizce kısaltma ne demek? - TrendlerListesi

Tarçınlı Kurabiyem : Haziran 2012

Loquacious Nedir? Loquacious İngilizce Türkçe Anlamı Ne ...

Covering letter Nedir? Covering letter İngilizce Türkçe ...

Teenager ne demek? - İngilizce Türkçe Çeviri - Hello7

Road Ne Demek – İngilizce Türkçe Anlamı

Home Nedir? Home İngilizce Türkçe Anlamı Ne Demek ...

Tom got out of cleaning the bathroom. - Tom banyoyu temizlemekten çıktı. Türkçe » İngilizce İlişkili Sonuçlar. Ücretsiz Türkçe-İngilizce sözlükte 'banyo' ın karşılığı ve başka pek çok İngilizce çeviri. warning Düzeltme talebinde bulunun. Bir elektrikli ısıtıcı banyo zemininin seramik fayanslarını ısıtır. You haven't been bathing for days, you smell bad. Bu sayfada ingilizce Bathroom türkçesi nedir Bathroom ne demek Bathroom ile ilgili cümleler türkçe çevirisi eş anlamlısı synonym Bathroom hakkında bilgiler English: A large bathroom with natural daylight belongs to this apartment. Türkçe-İngilizce İngilizce-Türkçe English-Spanish Spanish-English English-Italian Italian-English English-French French-English English definition İngilizce (room: with bath, shower). banyo i.isim: Canlı cansız bütün varlıkları ve kavramları ifade eder. Ama gerçekten okuyanlar cevap yazsın Complete the text using the adverb form of the adjectives in the parantheses.

0 komentar