Lüks Bauhaus Banyo Setleri

Bauhaus Banyo Setleri. Fiyatları etkileyen ikinci önemli parametre ürünlerin materyal ve marka özellikleridir. Lavabolar kategorisinde ürünleri farklı renk ve modellerde satın alabilirsiniz.

Gold Banyo Rustica Banyo Dolabı 75 cm - Bauhaus
Gold Banyo Rustica Banyo Dolabı 75 cm - Bauhaus (Fred Zimmerman)
Banyo temizlik malzemeleri başta olmak üzere, kişisel bakım ürünlerini veya havluları koymak için kullanılan raflar, banyolar için ideal aksesuarlar arasında yer alıyor. İşlevsel olmalarıyla öne çıkan ürünler, üretildikleri malzeme sayesinde paslanmaz birer yapıya sahip. Geniş tezgahı olan bir dolabınız var ise, çanak şeklinde veya kare lavabo modellerini tercih edebilirsiniz.. Ev tekstili ve dekorasyonu ürün grubunun vazgeçilmez parçalarından olan banyo tekstili ile banyonuzda ihtiyaç duyduğunuz her şeyi temin edebilirsiniz. Banyo seramikleri ıslak hacimlerde yapılacak dekorasyon uygulamalarının başlıca elemanıdır. Lavabolar kategorisinde ürünleri farklı renk ve modellerde satın alabilirsiniz. Banyo setleri çok çeşitli olduğu için fiyatları da oldukça değişken oluyor. Banyo Aksesuar Seti modelleri ve Banyo Aksesuar Seti fiyatları karşılaştırma listesine ekleyerek size en uygun seçenekleri tek ekranda inceleyin.

Pratik temizliği sayesinde hijyen sorununu ortadan kaldıran banyo aksesuar modelleri, yaşam alanlarına zarafet katmayı amaçlıyor.

Daha sonra sıra banyo dekorunuzu güzelleştirmeye gelir.

Nisa Çok Amaçlı Banyo Dolabı - Bauhaus

EasyFix Yapışkanlı 2 Katlı Kozmetik Banyo Rafı - Bauhaus

Mop Setleri - Bauhaus

Eko 30cm Banyo Dolabı - Bauhaus

Angela 100 Cm Banyo Dolabı - Bauhaus

Tekstil Banyo Perdesi Beyaz - Bauhaus

Azure Banyo Bataryası - Bauhaus

yeşil banyo setleri › DEKOR CENNETİ

Banyolara şıklık katan ankastre duş setleri duş spirali ve duş başlığının yarattığı karmaşık görüntüler yerine daha derli toplu bir görüntü sunarak banyolara hoş bir ambiyans katıyor. Banyo dekorasyonu yaparken ilk olarak banyo rafları, banyo perdeleri ve banyo aksesuar setleri gibi önemli ürün kalemleri seçilir. Banyo temizlik malzemeleri başta olmak üzere, kişisel bakım ürünlerini veya havluları koymak için kullanılan raflar, banyolar için ideal aksesuarlar arasında yer alıyor. İşlevsel olmalarıyla öne çıkan ürünler, üretildikleri malzeme sayesinde paslanmaz birer yapıya sahip. Banyo Dolap Modellerini Ev Dekorasyonu ve Banyo kategorilerimizin altında kolaylıkla bulabilirsiniz. Lavabolar kategorisinde ürünleri farklı renk ve modellerde satın alabilirsiniz. Banyo Aksesuarları kategorisinde ürünleri farklı renk ve modellerde satın alabilirsiniz. Aksesuar modelleri banyonun tamamlayıcısı olmasının yanı sıra, sadece tasarımıyla değil, kullanıcı dostu özellikleriyle de öne çıkıyor.

0 komentar